Uskoro kreću upisi u prvi razred srednje škole

Facebook
Twitter
Pinterest

Temeljem Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023. koju je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, natječaj za upis učenika objavljuje se na mrežnim stranicama srednjih škola i osnivača. I ove godine prijavnice, upisnice i prateća dokumentacija vezana uz upis u prvi razred srednje škole može se dostaviti osobno ili elektroničkim putem na e-adresu škole.

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama predviđeno je 12 razrednih odjela u koje će se moći upisati 254 učenika. U Srednjoj školi Josipa Kozarca u Đurđenovcu bit će omogućen upis u 3 razredna odjela u koje će se moći prijaviti 49 učenika. Prijave obrazovnih programa trajat će od 25. lipnja do 7. srpnja, a konačna ljestvica poretka bit će objavljena 9. srpnja. Više informacija potražite na poveznici https://www.obz.hr/index.php/prosvjeta/srednjoskolski-odgoj-i-obrazovanje/upis-ucenika-u-i-razred

Izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit