Prometna nesreća s poginulom osobom

Facebook
Twitter
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo prijetnje, oštećenje tuđe stvari i kazneno djelo krađe.

UHIĆEN 41-GODIŠNJAK U KRAPINSKOM NASELJU U OSIJEKU
Jučer je u Osijeku, 41-godišnjak oštetio osobni automobil, vlasništvo 66-godišnjaka. Dolaskom policije na mjesto događaja 41-godišnjak je pobjegao i zatvorio se u stan. Nakon toga kroz prozor je bacao stvari i oštetio još dva automobila te prijetio policajcima. Ulaskom policijskih službenika u stan, skočio je kroz prozor na nadstrešnicu gdje je svladan i uhićen nakon čega je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek.

UKRAO NOVČANIK S NOVCEM I DOKUMENTIMA
Jučer je u računovodstvenom uredu, u Osijeku, 31-godišnjak ukrao je novčanik s novcem i dokumentima, vlasništvo 60-godišnjakinje. Vlasnici je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 1.300 kuna.

PROMETNA NESREĆA S POGINULOM OSOBOM
Jutros oko 3:30 sati, u mjestu Paučje, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 20-godišnjak.
Do prometne nesreće došlo je tako što je 20-godišnjak upravljao osobnim automobilom krećući se kroz Paučje u smjeru mjesta Milinac. Uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti, izgubio je kontrolu nad upravljačem te s vozilom sletio u lijevi kanal, nakon čega je udario u drvo te se prevrnuo na krov. Vozač osobnog automobila prevezen je u Opću županijsku bolnicu u Našicama gdje mu je liječnica konstatirala smrt.

Na današnji dan evidentirano je ukupno 10 poginulih osoba u cestovnom prometu, a u istom razdoblju prošle godine bilo je ukupno 11 poginulih osoba.

POŽAR U POGONU ZA PROIZVODNJU PRŠUTA
U srijedu, 15. rujna, u Čepinu, došlo je do požara u pogonu za proizvodnju pršuta. Do požara je došlo uslijed  zapaljenja stroja za pranje pršuta, a požar je ugasio djelatnik tvrtke. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čepin i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čepin koji su prozračili pogon od dima. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta u iznosu oko 350.000 kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 11 prometnih nesreća gdje je u 1 prometnoj nesreći jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a u 7 prometnih nesreća 7 osoba je zadobilo lake tjelesne ozljede. Ostale prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 5 prometnih nesreća, na području Donjeg Miholjca i Đakova dogodile su se 2 prometne nesreće, a u Belišću i Našicama po jedna prometna nesreća.

Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu zaustavljena 2 vozača osobnog automobila koji su u krvi imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola, od kojih je jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač bicikla. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je u 23:35 sati, u naselju Velimirovcu, u Ulici Alojzija Stepinca, gdje je zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 37-godišnjak. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola od 1,37 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 15.000 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 6 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda. U 23:30 sati, na državnoj cesti broj 2, kod čvora „HEP“, zaustavljen je 36-godišnjak iz Branjine koji je upravljao motociklom pod utjecajem droga. Vozaču je određeno uzimanje uzoraka krvi i urina što je odbio. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 20.000 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 12 mjeseci te 6 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska,

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit