Na jezeru Lapovac započeo prvi “Šaranski Kup hrvatskih branitelja”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji ŠUD-a Šaran Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica, Sportske zajednice Grada Našica i HVIDRA-e Našice, na jezeru Lapovac danas je započeo prvi ekipni “Šaranski kup hrvatskih branitelja” u povodu 30. obljetnice pobjede nad JNA u našem gradu. Ispred Ribičke kuće u Velikom parku jutros su izvučene pozicije, a natjecanje je otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba. Nazočne su pozdravili i predsjednik ŠUD-a “Šaran” Branimir Vidić, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i predsjednik HVIDRA-e Miroslav Ranogajec. Prije odlaska na jezero, sudionici Kupa zapalili su svijeće i položili cvijeće na spomen-obilježju “Uskrsla Hrvatska”. Dvanaest ekipa iz neprekidno će loviti puna 52 sata, a proglašenje najuspješnijih ribiča-branitelja bit će u nedjelju u 13 sati.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit