Prodavao marihuanu, ukrao čamac, a u prometnoj poginuo 29-godišnjak

Facebook
Twitter
Pinterest

MALOLJETNIK PRODAVAO MARIHUANU NA IGRALIŠTU
Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je sredinom ovog mjeseca na širem području Belog Manastira maloljetnik prodao i dao na konzumaciju marihuanu djeci na prostoru igrališta, dok je 21-godišnjaku prodao smotuljak s marihuanom. Protiv maloljetnika slijedi kaznena prijava zbog počinjena kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“.

UKRAO ČAMAC
S nedjelje na ponedjeljak na području Belišća nepoznati počinitelj ukrao je drveni čamac koji je bio privezan za metalni vez uz kanal na rijeci Dravi čime je 69-godišnjaka oštetio za oko 2.000,00 kuna.

POŽAR IZ POMOĆNE PROSTORIJE PROŠIRIO SE NA OBITELJSKU KUĆU
Jučer oko 4 sata u Osijeku došlo je do požara u pomoćnoj prostoriji 68-godišnjaka. Požar se proširio i na obiteljsku kuću vlasništvo 89-godišnjaka.
Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Obavljenim očevidom očevidne ekipe Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s inspektorima od zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na električnom vodiču hladnjaka te potom i zapaljenja kabla. Plamen se potom proširio na gorive predmete unutar prostorije te na ostale prostorije, a zatim preko krovišta na obiteljsku kuću 89-godišnjaka. Na obiteljskoj kući 89-godišnjaka izgorjela je nadstrešnica od PVC ploča, vanjska zatvorena terasa, namještaj na terasi, tri prozora i balkonska vrata na stražnjem dijelu kata kuće te je nagorjela fasada, dok je unutrašnjost tri prostorije na katu kuće prekrivena čađom i zacrnjena, a također je opožaren dio namještaja i kuhinjskih uređaja. U požarima je nastala materijalna šteta više tisuća kuna.

U PROMETNOJ NESREĆI POGINUO 29-GODIŠNJAK
Noćas oko 1,20 sati na Državnoj cesti broj 7, u blizini skretanja za Kozarac dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 29-godišnji vozač osobnog automobila. 29-godišnji vozač kretao se iz Belog Manastira prema Kozarcu te je u jednom trenutku iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak uslijed čega je vozilom udario u teretni automobil kojim je upravljao 26-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.
Na mjestu događaja očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir u suradnji s zamjenikom Županijskog državnog odvjetnika. U vremenu od 1,40 sati do 5,40 sati na mjestu događaja promet je bio zatvoren za sva vozila, dok je od 5,40 sati za promet otvoren jedan prometni pravac.

NA PODRUČJU OSIJEKA EVIDENTIRALI SMO SEDAM PROMETNIH NESREĆA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodilo se devet prometnih nesreća. U dvije prometne  dvije osobe  su zadobile lake tjelesne ozlijede dok je u sedam nesreća nastala materijalna šteta.
Na području Osijeka dogodilo se sedam prometnih, a na području Đakova i Belišća po jedna. Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske policija je zaustavila dva vozača osobnih automobila i tri biciklista koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.
Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 18,20 sati u Satnici Đakovačkoj, gdje su policajci zaustavili 66-godišnjeg biciklistu kojem je izmjereno 2,36 promila alkohola u krvi.

Izvor: PU osječko baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit