Članovi Kluba mladih CK putuju u Rovinj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pet članova Kluba mladih Crvenog križa Našice danas putuju u Rovinj. Domaćini će im biti mladi Gradskog društva Crvenog križa Rovinj s kojima će kroz četiri dana volontirati i pomagati im u njihovim redovitim aktivnostima. Slobodno vrijeme iskoristit će za razgledavanje grada, druženje i kupanje. Ovo je prva ovakva suradnja između dvaju društava, a planirno je da se nastavi u rujnu kada će volonteri iz Rovinja doći u uzvratni posjet.
Ideja za suradnju između društava došla je kroz razgovor s ravnateljicom GDCK Rovinj, Dajanom Medić, koja je ukazala na potrebu za volonterima tijekom ljeta, jer domaći volonteri provode više vremena na sezonskim poslovima, nerijetko i u drugim gradovima diljem obale.
Osim međusobne pomoći između društava, svrha razmjene volontera je stjecanje novih znanja i iskustava, a odlazak u udaljenije dijelove Hrvatske, volonterima omogućuje da upoznaju druge gradove, ljude, običaje i pri tom promoviraju svoj grad.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit