Završeni radovi u Mlinskoj ulici u Budimcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Završeni su radovi na rekonstrukciji kolnika i oborinske odvodnje Mlinske ulice u naselju Budimci. Općina Podgorač je prijavila projekt na objavljeni javni poziv Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda i tako osigurala sufinanciranje u iznosu 40 posto. Ukupna vrijednost radova je oko milijun kuna. Završeni su u ugovorenom roku pa je izvršena primopredaja nerazvrstane ceste i svih pratećih pripadajućih objekata. Općinski načelnik Goran Đanić izrazio je zadovoljstvo što su radovi završeni u dogovorenom roku te napominje da je izgradnjom ove ceste znatno poboljšana komunalna infrastruktura naselja Budimci.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit