Zabavna večer u Našičkom Novom Selu

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Našičkom Novom Selu, u organizaciji Udruge "Hrvatska žena", preksinoć je održana zabavna večer. Brojni mještani i njihovi gosti te predstavnici Općinskog vijeća i Poglavarstva Općine Đurđenovac uživali su u dobroj zabavi, bogatoj gastronomskoj ponudi i raznim zabavnim i sportskim igrama. Žene su održale turnir u beli, muškarci su se natjecali u kuhanju čobanca i potezanju konopca, a djeca u skakanju u vreći i nošenju jaja u žlici. Predsjednica Udruge "Hrvatska žena" izrazila je zadovoljstvo posjetom građana i brojem sudionika u porgramu večeri, a u ime pokrovitelja večeri, Općine Đurđenovac, načelnik Hrvoje Topalović pohvalio je rad udruge "Hrvatska žena" koja svojim brojnim aktivnostim obogaćuje društveni život općine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit