Skupština UHBLPTSP u Đurđenovcu

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Đurđenovcu je održana skupština Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Osječko baranjske županije, ogranak Đurđenovac i Koška. Pored mnogih aktivnosti odrađenih u proteklom razdoblju, izdvojeni su sudjelovanje na proslavi Dana branitelja u Kninu i Čavoglavama te brojna hodočašća i druženja sa srodnim udrugama diljem RH. Nazočne su pozdravili predsjednik Zajednice UHBLPTSP RH Stjepan Španić i Vlado Risek član predsjedništva matične udruge.

Izabrano je i novo rukovodstvo udruge. Za predsjednika je izabran ponovo Željko Bračun iz Đurđenovca, dopredsjednika Husein Suhopoljac iz Koške, blagajnika Ivan Abičić iz Đurđenovca a za članove upravnog odbora Božidar Golik iz Klokočevaca i Rolj Milenko iz Koške. U planu rada za naredno razdoblje nastaviti će se sa pružanjem psihosocijalne pomoći braniteljima, osnivanje ogranka Udruge obitelji hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a, zaštita digniteta Domovinskog rata te mnogi drugi projekti od važnosti za samu udrugu kao i regiju u kojoj živimo.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit