Našička ljetna noć – 10. godina PIN trgovina

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Našicama je večeras održana peta po redu i ujedno posljednja ovogodišnja "Našička ljetna noć", kojom je proslavljeno 10 godina knjižare i papirnice "PIN". U bogatom glazbenom programu na pozornici kraj dvorca Pejačević nastupile su "Zlatne strune", zatim Ivica Pepelko te Antonija Šola. Ova kombinacija glazbenih zvijezda pokazala se dobrim izborom jer je u središtu grada okupila sve generacije. Publika se odlično zabavila uz tamburaške hitove Ivice Pepelko te pop hitove Antonije Šola, otpjevavši zajedno s njima svaku pjesmu. Organizatori sinoćnjeg programa bili su Gradsko poglavarstvo Grada Našica i trgovine "PIN" u ime kojih je vlasnik Rudica Čeme publici zahvalio na odazivu, a kupcima na 10 godina suradnje.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit