Volonteri CK Našice educirani za rad na telefonu psihosocijalne podrške

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osim pružanja tradicionalnih oblika pomoći, Hrvatski Crveni križ već duži niz godina jača svoje kapacitete u području pružanja psihosocijalne podrške korisnicima, njihovim obiteljima, ali i zajednicama kako bi se njeni članovi lakše nosili s kriznim događajima, kao i očuvanju mentalnog zdravlja djelatnika i volontera koji rade s korisnicima ili sudjeluju u pripremama i odgovoru na krizne situacije. Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Našice prošli tjedan sudjelovali su, i ponovno će sudjelovati 2. i 3. prosinca, na dvodnevnoj online edukaciji za pružanje telefonske psihosocijalne podrške. Uvjet za sudjelovanje na edukaciji je bio da su visokoobrazovane osobe, s prednošću pomagačke struke. Društvo Crvenog križa Osječko baranjske županije od početka koronakrize je otvorilo besplatni telefon psihosocijalne podrške namijenjen osobama u samoizolaciji te svima koji se teško nose s ovom krizom, a u čijem radu sudjeluju sva društva CK s područja županije. Crveni križ Našice je i do sada imao obučene djelatnike za pružanje psihosocijalne podrške te već više od mjesec dana radi na telefonu psihosocijalne podrške.
Besplatan broj psihosocijalne podrške je 099 529 71 00 ili 0800 11 88, a predbroj za  Osječko baranjsku županiju je 031.

 

izvor: GD CK Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit