V. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Upravni odjel za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Grada Našica, kao nositelj izrade V. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Našica, objavljuje prethodnu obavijest o početku izrada V. izmjena i dopuna PPUGN-a. Jedan od razloga za izmjene i dopune PPUGN-a su prihvaćeni prijedlozi podneseni Gradu Našice, temeljem članku 85. Zakona o prostornom uređenju (,,Narodne novine’., br. 153113.,65117., 114118,39/19. i 98119.), kojim je propisano da izradu prostornog plana lokalne razine, kao i njegovih izmjena i dopuna može inicirati svatko. Obavještavaju se svi zainteresirani građani, kao i zainteresirane pravne osobe da mogu dati prijedloge za V.izmjene i dopune PPUGN-a do petka, 22.travnja2022., koji će biti obrađeni u sklopu planiranih V. izmjena i dopuna.
Obrazložene prijedloge s kontakt podacima podnositeljima moguće je predati:
– osobno na urudžbeni zapisnik Grada Našica
– poslati poštom na adresu Grada Našica, Upravni odjel za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav, Trg dr. Franje Tudmana 7, 31500 Našice
– poslati e- poštom na adresu: boris.brajdic@nasice.hr
Svi koji su već predali prijedloge za izmjene i dopune PPUGN-a ne moraju ponavljati svoje prijedloge. Prijedlozi koji pristignu nakon 22. travnja 2022. neće se obrađivati tijekom ovih izmjena i dopuna. Podnositeljima prijedloga u ovoj fazi neće se dostavljati pisani odgovori, već će prihvaćene prijedloge biti moguće vidjeti tijekom postupka izrade V. izmjena i dopuna PPUGN-a. Detaljnije obavijesti zainteresirani mogu dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav, svakim radnim danom ili na tel.031/618-181. Osoba za kontakt je viši stručni suradnik za prostorno planiranje Boris Brajdić, dipl. ing. arh.

izvor: Grad Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit