Uspješne akcije dobrovoljnog darivanja krvi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer su, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Našice, održane dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi. U Crvenom križu Našice od 74 darivatelja prikupljeno je 69 doza krvi. Po prvi puta krv je darovao Pavle Ergović iz Našica, a čak po 90. put Boris Pavić iz Našica. U Markovcu je od 37 darivatelja, prikupljeno 34 doze krvi. Ivica Ganzberger iz Vukojevaca krv je dao 60. put, a po prvi puta krv su darovale Klaudija Kljajić iz Vučjaka Feričanačkog i Ivka Prišć iz Markovca. Ravnatelj našičkog Crvenog križa Igor Feldi zahvalio je svim darivateljima što nesebično daruju dio sebe kako bi smanjili ljudsku patnju, pomogli bolesnima i spasili život. Pozvao je sve građane koji to mogu da se priključe idućim akcijama darivanja krvi.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit