Počela je nastava po aktualnim epidemiološkim pravilima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je počela nastava u osnovnim i srednjim školama po aktualnim epidemiološkim pravilima. Za najmlađe, poseban dan u životu, a za sve ostale, ove godine, nezaboravno zbog novih pravila. Učenici i nastavnici su pod maskama, obvezna je dezinfekcija ruku, mjerenje temperature i prijelaz preko dezo-barijera te držanje distance.
Ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavog Željko Filjak pohvalio je učenike da poštuju sva pravila i istaknuo da je škola učinila sve da osigura provođenje nastave po svim naputcima i preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Propisane mjere poštuju se i u osnovnim školama u kojima je danas obavljena prozivka učenika prvih i petih razreda, a svi ostali krenut će u školu prema ranije objavljenom rasporedu. Ravnateljice OŠ kralja Tomislava Vlatka Zahirović, OŠ Dore Pejačević Jasminka Falamić i OGŠ “Kontesa Dora” Našice Marina Kopri te ravnatelj srednje škole Željko Filjak učenicima i djelatnicima škola poželjeli su sigurnu i uspješnu novu školsku godinu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit