Uspješna godina iza članova DVD-a Stipanovci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Izvještajnu godišnju skupštinu u subotu su održali članovi DVD-a Stipanovci. Izvješće o radu podnio je predsjednik Vlatko Gašić napomenuvši kako je prošla godina bila vrlo aktivna. DVD je proslavio 90 godina rada i postojanja, sudjelovao na brojnim natjecanjima i kupovima, a u prošloj godini značajna sredstva izdvojena su i za kupovinu opreme. Između ostaloga kupljeno je i novije kombi vozilo čiju nabavku je sufinancirala Općina Podgorač.

Financijsko izvješće kao i finacijski plan za 2023.godinu podnio je blagajnik Ivan Moguš. Plan rada podnijela je dopredsjednica Ljubica Đurić koja je naglasila kako će u narednom razdoblju posebna pažnja biti usmjerena na  rad s djecom i mladeži.

Skupštini su bili nazočni i brojni gosti. Zapovjednik županijske vatrogasne zajednice Zoran Pakšec pohvalio je rad DVD-a te naglasio kako se nada da će se u budućem razdoblju posebno raditi na usavršavanju vatrogasaca što je nedostajalo prethodnih godina.  Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Našice Danijel Matković pohvalio je rad i poželio puno sreće u budućem razdoblju te nastavak odlične suradnje.

T.Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit