Godišnju skupštinu održali članovi NK Zoljan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Iza kluba uspješna godina

U subotu su godišnju izvještajnu skupštinu održali članovi NK Zoljan. Izvješća su podnijeli sportski direktor Rudica Čeme, tajnik Mihael Devald i blagajnik Jurica Katavić. Zaključeno je kako je prošla godina u organizacijskom, financijskom i sportskom smislu bila uspješna.

Izvješća su podnijeli i treneri svih ekipa. U sezoni 2021/2022. NK Zoljan natjecao se u čak 4 kategorije. Kategorija juniora bila je pobjednik Lige juniora Nogometnog središta Našice i iz nje je 10 mladih igrača prešlo u seniore. Tijekom ljeta došlo je do promjene predsjednika i uprave kluba te je nakon dugogodišnjeg obnašanja dužnosti predsjednika, Miroslava Boltađiju na toj dužnosti zamjenio Ivan Katavić.

Renovirane klupske prostorije 

Klub se natječe u 3 kategorije – prednatjecatelji, juniori i seniori. Jesenski dio prvenstva završili su s jako dobrim rezultatima: kategorija U-8 je na trećem mjestu kao i kategorija juniora, dok su seniori na devetom mjestu.
Ove godine, zahvaljujući pomoći Grada Našica, završeno je renoviranje klupskih prostorija na katu. Opremljene su novom kuhinjom, a izgrađene su i dvije pomoćne prostorije za vešeraj  i toalet.

Seniori s pripremama započinju 5. veljače

Za novu igračku sezonu klub ima 15 igrača u prednatjecateljima, čak 23 juniora i 20 igrača seniorske ekipe. Pripreme za drugi dio sezone seniori će odraditi od 5. veljače u Banji Vrućici u susjednoj BiH.

Subotnjoj skupštini bili su nazočni gradonačelnik Krešimir Kašuba, predstavnik Športske zajednice Grada Našica Vanja Prošić, predstavnici DVD-a Zoljan te udruge umirovljenika 50+ Zoljan.

 

Tomislava Justić/R.Čeme

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit