Članovi DVD-a Jelisavac održali godišnju skupštinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Redovnu izvještajnu godišnju skupštinu u subotu su održali članovi DVD-a Jelisavac. Nazočne je pozdravio predsjednik DVD-a Darko Kuric koji je podnio izvješće o radu i ostvarenim rezultatima u 2022. godini. Izvješće o financijskom poslovanju podnio je tajnik Stevo Marenjak. Sva izvješća kao i plan rada i financijski plan za 2023. godinu, prihvaćena su jednoglasno. Predsjednik Darko Kuric uručio je prigodne zahvalnice za doprinos u radu u proteklom razdoblju Leu Kneževiću i Tomislavu Falašti. Čestitke na ostvarenim rezultatima i puno uspjeha u daljnjem radu članovima DVD-a uputili su gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, predsjednica Vijeća slovačke nacionalne manjine u Osječko baranjskoj županiji Ana Kanđera Legčević, županijski vijećnik Vanja Prošić,  zapovjednik JVP Našice Danijel Matković i dopredsjednik Vijeća mjesnog odbora Jelisavac Slavko Šmehil.

Skupštini su bili nazočni predstavnici svih udruga koje djeluju u Jelisavcu te članovi brojnih vatrogasnih društava s kojima jelisavački DVD surađuje.

Danko Justić

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit