Uskrsna čestitka predsjednika Gradskog vijeća Krešimira Kašube

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Kašuba čestitao je sugrađankama i  sugrađanima Uskrs.

-“Blagdan Uskrsa je najvažniji i najveći kršćanski blagdan, kada se prisjećamo svega što Uskrs predstavlja, blagdan je to kada slavimo nadu i Kristovo uskrsnuće koje vraća vjeru u pobjedu svjetla nad tamom. Nažalost, niti ove godine, nismo u mogućnosti obilježiti ga uz tradicionalne i drage običaje, ali i dalje ga možemo obilježiti u svojim srcima, vjeri i u krugu najuže obitelji. Neka nam ovaj Uskrs svima osnaži vjeru da ćemo uskoro opet moći bezbrižno zagrliti naše najmilije i s njima podijeliti sve ono lijepo u našim životima. U vremenu kad smo bili suočeni s brojnim izazovima, pokazali smo naše zajedništvo i brigu jedni za druge, ali i odlučnost i sigurnost za sve generacije, kada je to najpotrebnije. Hvala vam na solidarnosti i odgovornosti koju svi zajedno pokazujete svakog dana. Ostanimo i dalje odgovorni i mislimo na sigurnost onih koji su najugroženiji, s željom da ćemo se čim prije vratiti našim normalnim životima. Želim vama i vašim obiteljima, prije svega, zdravlja, a potom i obilje blagostanja i mira. Neka ljubav i radost ispune vaša srca, domove i trenutke s najmilijima!
U ime Gradskog vijeća Grada Našica, gradskih vijećnika te u svoje osobno ime, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs!” – istaknuo je u prigodnoj čestitci predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba.

 

tekst: GV, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit