Izvješće Policijske uprave osječko-baranjske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su četiri kaznena djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela teške krađe.

UKRAO ALKOHOLNA PIĆA
U noći s 2. na 3. travnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe i ukrao više od 150 bočica raznih alkoholnih pića. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 2 000 kuna.

PROVALIO U NAPLATNE UREĐAJE AUTOPRAONICE
U noći s 2.na 3. travnja, u Đakovu, nepoznati počinitelj provalio je u više naplatnih elektronskih uređaja autopraonice, iz kojih je ukrao više stotina žetona za pranje vozila te veću količinu kovanica i papirnatog novca. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 3.000 kuna.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđene, a u jednoj prometnoj dvije su osobe teško tjelesno ozlijeđene. Preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, na području Belog Manastira dvije prometne nesreće, a po jedna prometna nesreća dogodila se na području Našica i Đakova.

 

izvor: PU osječko-baranjska, ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit