Udruga “Prijateljstvo” organizira 5. feričanačku biciklijadu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Feričancima će, 18. srpnja,  biti održana 5. Feričanačka biciklijada.

Organizator je Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama u razvoju “Prijateljstvo” Feričanci i Biciklistički klub Našice. Kotizacija iznosi 50 kuna, a ne plaćaju je djeca, učenici i nezaposlene osobe. Prihod od kotizacija bit će utrošen za kupnju novih računala za udrugu kako bi se djeci poboljšali uvjeti za provođenje aktivnosti. Biciklijada će se održati u tri kategorije.

Dječja biciklijada ići će pravcem Feričanci – Beljevina – Feričanci, dužina staze je oko 10 kilometara. Početak je u 9, a završetak u 10 sati. Rekreativna biciklijada ići će stazom Feričanci – Beljevina – Đurđenovac – Vučjak Feričanački _ Božilovac – Valenovac – Feričanci. Staza je duljine oko 18 kilometara. Polazak je u 10,30 sati, a povratak oko 12 sati.
Extreme biciklijada je, zbog težine puta, predviđena za iskusne bicikliste. Staza kojom će ići je Feričanci – Beljevina – Bokšić – Šaptinovci -Sušine – Đurđenovac – Vučjak Feričanački – Božilovac – Valenovac – Gazije – Feričanci. Duljina je 34 kilometra, polazak u 10,30 sati, a završetak oko 12,30 sati.

Organizatori napominju da će, u slučaju loše epidemiološke situacije, javnost i sudionici biti na vrijeme obaviješteni o eventualnom otkazivanju biciklijade.

Za sudjelovanje u biciklijadi potrebno je popuniti prijavnicu na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1-0RDgJWYVAYMjgAfX50Xs6I5JWlsKYN0Y_k95Akh57Q/viewform?edit_requested=true

Redakcijsko izvješće

Foto: arhiva RNa

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit