Darko Cerovski ponovno izabran za predsjednika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga voćara i vinogradara Našice jučer je u Zoljanu održala redovnu izvještajno–izbornu skupštinu, proslavila Dan udruge te proglasila rezultate 13. lokalnog i 5. međužupanijskog natjecanja u kvaliteti voćnih rakija i likera “Našice 2020.”. Izvješće o radu u prošloj godini podnio je predsjednik udruge Darko Cerovski. Istaknuo je kako je udruga aktivno radila te organizirala stručna predavanja, radionice, izlete i tradiciolnalna natjecanja. Osim izvještajnog dijela, u izbornom dijelu skupštine Darko Cerovski ponovno je izabran za predsjednika te je svima zahvalio na povjerenju. U organizaciji Grada Našica i Udruge voćara i vinogradara održano je natjecanje u kvaliteti voćnih rakija i likera, a jučer su proglašeni rezultati. Ukupni pobjednik 13. lokalnog i 5. međužupanisjkog natjecanja je Darko Cerovski sa svojom šljivovicom. Zlata su još osvojili: Ivan Novak, Jozo Katavić, OPG Bogunović, Stanislav Jurčević i Veljko Pavić. Čestitke na vrijednom radu, Danu udruge i još jednom uspješnom natjecanju, članovima udruge uputili su gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, Branka Grahovac iz Poljoprivredne savjetodavne službe, predstavnici udruga voćara iz drugih općina te predstavnici udruga s našeg područja s kojima domaćini uspješno surađuju.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit