Grad Našice se uključio u sustav e-Novorođenče

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U suradnji Ministarstva uprave i Grada Našica uveden je sustav e-Novorođenče. Gradonačelnik Josip Miletić zahvalio je ministru Ivanu Malenici na svemu što čini u digitalizaciji sustava Uprave i reformama koje predstoje te istaknuo da je u svemu tome aktivan i Grad Našice. Kako je rekao, usluga e-Novorođenče je dostupna roditeljima s područja Grada Našica. Roditeljima novorođenog djeteta od sada je omogućeno da prilikom prijave svog djeteta u Matičnom uredu ili putem sustava e-Građani, kroz uslugu e-Novorođenče, Gradu dostave zahtjev za dodjelu pomoći za novorođeno dijete. Tako sada roditelji više neće morati u Gradu predavati zahtjev, prikupljati potrebnu dokumentaciju i osobno ju predavati, već će sve moći učiniti na jednom mjestu prilikom prijave djeteta. Za svako novorođeno dijete na području Grada Našica, roditelj ( skrbnik ili posvojitelj ) ostvaruje pravo na dar novčane vrijednosti 2.500 kuna za opremu novorođenog djeteta. Upute o prijavi u sustav e-Novorođenče mogu se pronaći na linku https://uprava.gov.hr/e-novorodjenče/14881

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit