Udruga dijabetičara Našice obilježila Svjetski dan šećerne bolesti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga dijabetičara Našice jučer je, povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti, u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja organizirala predavanja specijalistice interne medicine, endokrinologinje i dijabetologinje iz Opće županijske bolnice Našice dr. Ane Jurić i kirurga, subspecijalista vaskularne kirurgije iz KBC-a Osijek dr. Krešimira Pinotića. Dr. Jurić govorila je o „Kroničnim komplikacijama šećerne bolesti“ poput sljepoće, oštećenja bubrega, srčanog i moždanog udara koje mogu nastati kao posljedica dugog niza trajanja šećerne bolesti. Dr. Pinotić održao je predavanje o „Dijabetičkom stopalu“ koje je također jedna od kasnih komplikacija šećerne bolesti pri kojoj se javljaju rane na stopalu uzrokovane oštećenjem živaca i gubitkom osjeta na bol. Predsjednica Udruge dijabetičara Našice Silvija Cindori pozdravila je publiku i zahvalila predavačima na gostovanju te naglasila kako će Udruga svake godine ovakvim predavanjima nastojati obilježiti Svjetski dan šećerne bolesti.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit