Nabavljeno prvo računalo za Udrugu “Prijateljstvo”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Djeci i učenicima u Udruzi “Prijateljstvo”- Feričanci donirano je prvo računalo za koje su financijska sredstva osigurana suradnjom Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci, Biciklističkog kluba Našice i Savjeta mladih općine Feričanci. Sredstva su prikupljena na 4. feričanačkoj biciklijadi i turniru u odbojci na pijesku i boćanju. Ovo je nastavak projekta “Informatika za sve” u kojem je cilj nabava 10 novih računala. Predsjednik Udruge učenika,mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci – Alen Dado, predsjednik Biciklističkog kluba Našice – Ivan Adžić i predsjednik Savjeta mladih općine Feričanci – Petar Gregurić izrazili su zadovoljstvo što se suradnjom došlo do cilja i kupnje novog računala. Iste aktivnosti su dogovorene i za iduću godinu u kojoj se nadaju još boljem odazivu sudionika biciklijade i turnira. Dodjeli računala bili su nazočni i članovi Biciklističkog kluba Našice Mario i Matej Firšt te volonteri Udruge “Prijateljstvo” Samir Panić i Antonio Benović.

izvor: Udruga “Prijateljstvo”

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit