Svjetski dan šećerne bolesti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Danas se obilježava Svjetski dan šećerne bolesti. Ovaj dan obilježava se svake godine 14. studenog sukladno preporuci Međunarodne dijabetičke federacije. Tema obilježavanja ovogodišnjeg Svjetskog dana šećerne bolesti je „Obitelj i šećerna bolest“. Cilj kampanje je podizanje svijesti o utjecaju šećerne bolesti na obitelj oboljele osobe, promicanje edukacije obitelji i oboljelih, prevencija i važnost uloge obitelji u skrbi i liječenju za oboljele.

Povodom Međunarodnog dana šećerne bolesti, Udruga dijabetičara Našice danas organizira predavanje. Počet će u 18 sati u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja. Predavanje o kroničnim komplikacijama šećerne bolesti održat će dr. Ana Jurić, a o dijabetičkom stopalu dr. Krešimir Pinotić.

Izvor: HZJZ/Foto: pexels

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit