U Vukojevcima održano XIV. Područno vatrogasno natjecanje VZ Našice – najmasovnije do sada

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer je u Vukojevcima u organizaciji Vatrogasne zajednice Našice održano XIV. Područno vatrogasno natjecanje u svih osam postojećih kategorija. Natjecanje je okupilo čak 69 ekipa iz 17 dobrovoljnih vatrogasnih društava, tako da se na nogometnom igralištu NK Omladinac u Vukojevcima natjecalo gotovo 700 vatrogaskinja i vatrogasaca. Nakon pozdravnih riječi zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Našice Danijela Matkovića, natjecanje je otovorenim proglasio gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba. U kategoriji djeca 6 – 12 godina žene prvo je mjesto pripalo ekipi Koške, druga je bila ekipa Zoljana a treća ekipa Jelisavca. U kategoriji djeca 6-12 godina – muški najuspješnija je bila ekipa Vukojevci I, drugo mjesto osvojila je ekipa Feričanaca, a treće ekipa Zoljana. U kategoriji mladeži 12 do 16 godina žene prvo je mjesto osvojila ekipa Stipanovaca, drugo mjesto zauzela je ekipa Lile, a treće Feričanic. U muškoj kategoriji mladeži 12 – 16 godina prvo je mjesto osvojila Lila, drugo Jelisavac, a treće Breznica Našička.U kategoriji članica A prva je bila ekipa Koške, drugo mjesto osvojila je ekipa Stipanovaca, a treće ekipa Lug Subotički. U kategoriji članice B najuspješnija je bila ekipa Stipanovaca, drugomjesto zauzela je skipa Lile, a treće Breznica.U kategoriji Članovi A prvo mjesto osvojila je ekipa Donja Motičina I, drugo mjesto zauzela je ekipa Donja Motičina II, a treće je mjesto pripalo Stipanovcima. U kategoriji Članovi B prvo je mjesto osvojila Donja Motičina, drugo ekipa Našica, a treće ekipa Lile.
Medalje i pehare najuspješnijim vatrogaskinjama i vatrogascima uručili su predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i gradonačelnik Krešimir Kašuba, a svim je natjecateljima na postignutim rezultatima čestitao zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije Zdravko Cvenić pohvalivši izvrsnu organizaciju područnog natjecanja koje je bilo najmasovnije do sada.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit