U Uredu gradonačelnika održan tradicionalni prijem vjerskih zajednica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Uredu gradonačelnika održan tradicionalni prijem predstavnika vjerskih zajednica na području Grada Našica. Uz gradonačelnika Krešimira Kašubu, dogradonačelnika i saborskog zastupnika Hrvoja Šimića te članove Gradske uprave, prijemu su bili nazočni župnik Župe sv. Antuna Padovanskog Našice i gvardijan  fra Petar Cvekan uz fra Marijana Vidovića, zatim župnik Župe sv. Marka evanđeliste Markovac Patrik Alatić, župnik Župe Gospe Fatimske Velimirovac Ivan Certić i pastor Evanđoske pentekostne crkve Našice Zdravko Klešćik. Svi su istaknuli dobru i cjelogodišnju suradnju s Gradom te zahvalili gradonačelniku za zajedništvu i suradnji. Gradonačelnik Krešimir Kašuba je uzvratio zahvalom na njihovom duhovnom radu i blagoslovu za sljedeće razdoblje. Grad će – istaknuo je – raditi i ubuduće na korist građana, kako bi Našice postale grad sretnih ljudi, grad koji se razvija i ostvaruje mnoge projekte, a među ostalim je istaknuo razvoj zdravstvenog i vjerskog turizma. I Hrvoje Šimić je zahvalio svećenicima i istaknuo da je osim osiguranja gospodarskog razvoja potrebno raditi i na duhovnom razvoju kako bi postigli puninu života. Fra Petar Cvekan zahvalio je u ime svećenika i istaknuo da je godišnji susret prigoda da se prisjete svih susreta i razmotre zajednički planovi te je poručio da su franjevci oduvijek dio grada, da ga raduje što se u gradu radi i gradi te su svećenici otvoreni za daljnju izgradnju dobrih odnosa.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit