U SŠIK Našice čak 25 novih darivatelja krvi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Srednjoj školi Našice. Akciji je pristupilo 77 osoba; krv je dalo njih 70, a od toga broja 44 profesora i učenika. Akciji se odazvalo 25 novih darivatelja: Dunja Irha Baričević, Josipa Krnjak, Denis Tomislav Sušjenka, Paola Njegovanović Ocelić, Renata Pintar, Mirjana Vrabac i Davor Antolović iz Našica, Kristina Kovač iz Ostrošinaca, Anavita Škrnjug iz Đurđenovca, Patricio Jakovljević i Maja Boltadžija iz Donje Motičine, Mateo Vidović iz Lacića, Drago Bencek iz Bokšić Luga, Sebastian Maljković iz Ličkog Novog Sela, Antonio Kovač iz Subotičkog Luga, Filip Stojanović iz Vučjaka Feričanačkog, Dominik Benović, Davor Šubara i Marija Maligec iz Feričanaca, Marko Milobara iz Stipanovaca, Dunja Štefan iz Rakitovice, Tena Horvatović iz Markovca Našičkog, Tea Koprivčić iz Brezika, Matea Begić iz Martina i Luka Zvonarić iz Zdenaca. Iduća akcija je najavljena u ponedjeljak, 27. siječnja u osnovnoj školi u Koški od 17:00-20:00 sati. Svim darivateljima koji su prvi puta dali krv, Radio Našice poklonio je kino ulaznicu za nadolazeću projekciju filma u Domu kulture.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit