U protekla 24 sata osam prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Na području Policijske uprave osječko-baranjske u protekla 24 sata dogodilo se osam prometnih nesreća. Dvije prometne nesreće bile su s lakšim tjelesnim ozljedama, a šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, a u Belom Manastiru, Donjem Miholjcu, Đakovu, Belišću po jedna prometna nesreća.

Nadalje, jučer su u nadzoru prometa zaustavljena četiri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola zabilježena je u Osijeku, kada je zaustavljen 45-godišnji vozač osobnog automobila iz Bilja. Izmjereno mu je 1,46 promila u organizmu, zbog čega je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 660 do 1.990 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 4 boda.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit