Prilikom uređenja vrta pronašao minu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je kako je nepoznati maskirani počinitelj jučer oko 21 sat u trgovini u Čepinu uz prijetnju silom od trgovkinje zatražio novac, koja mu ga je dala. Pravnoj osobi pričinjena je materijalna šteta do 440 eura.
Nadalje, nepoznati počinitelji jučer su oko 16 sati u Kotlini na području Baranje ušli u otključanu kuću i ukrali 300 eura iz sobe u kojoj je 74-godišnja vlasnica spavala.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 60-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. U vremenu od sredine prošle godine do početka ožujka u Trnavi 60-godišnjak je demontirao vodomjer i ukrao sat čime je pravnu osobu oštetio za oko 240 eura.
Također, u Mecama je jučer oko 18 sati 49-godišnjak prilikom uređenja vrta iskopao tromblonsku minu M60. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji ju je na siguran način izuzeo.
Kako smo već pisali, jučer je izgorjela hala u Bizovcu, a obavljenim očevidom utvrđeno je da je uzrok požara tehnički kvar na električnom bojleru koji se uslijed pregrijavanja zapalio te se požar proširio na ostale dijelove hale. Vlasnicima je nastala materijalna šteta od oko 5.000 eura.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit