U Općini Podgorač nakon 22 godine ugašen rad HNS-a liberalnih demokrata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinski načelnik Općine Podgorač i podpredsjednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Goran Đanić te vijećnici podgoračkog Općinskog vijeća i članovi Hrvatske narodne stranke s područja ove općine, danas su svojim potpisom potrdili da istupaju iz HNS-a. Goran Đanić na današnjoj je konferenciji za novinare izvijestio o razlozima istupanja iz stranke koju je na području Općine Podgorač vodio 22 godine te s kojom je u 4 mandatu kao općinski načelnik. Kako je istaknuo, i on i 50-ak članova podružnice, nezadovoljni su radom i vodstvom stranke i na županijskoj i na državnoj razini. Privatni interesi prevladali su opće i HNS više nije stranka koja se vodi načelima koje je utemeljila Savka Dabčevć Kučar – zaključio je Đanić i dodao da istupanjem svih članova, HNS na ovom području prestaje postojati. – Bit ću nezavisan općinski načelnik i potpredsjednik Županijske skupštine, a u Županiji ću podržati vladajuću većinu i župana Ivana Anušića. Osmero vijećnika koji su do sada bili u HNS-u od sada su nezavisni – naglasio je Đanić.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit