Krađe, prijetnja dužnosniku, prometne nesreće…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 13 kaznenih djela od kojih policija izdvaja jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo krađa.

KAZNENO PRIJAVLJEN ZBOG PRIJETNJI DRŽAVNOM DUŽNOSNIKU
U srijedu su policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske uhitili 26-godišnjaka s područja Osječko-baranjske županije zbog sumnje da je putem Internet aplikacije za razmjenu poruka u nekoliko navrata tijekom listopada ove godine prijetio državnom dužnosniku u vezi obavljanja njegovog posla na toj dužnosti.

KRAĐA MOTORNE PILE I DIZEL GORIVA
U periodu s 28. na 29. listopada, od 18,30 do 10,50 sati, u Bistrinicma, nepoznati počinitelj provalio je u pomoćnu prostoriju obiteljske kuće vlasništvo 66-godišnjaka i ukrao motornu pili više od 100 litara dizel goriva, nekoliko komada alternatora i akumulator.

UKRAO NOVAC IZ KUĆE
U periodu od 9. kolovoza do 28. listopada, u Slobodnoj Vlasti, nepoznati počinitelj je iz kuće vlasništvo 64-godišnjaka ukrao više od 10 tisuća kuna, električnu brusilicu i nekoliko litara dizel goriva.

POLICIJA PRONAŠLA PROVALNIKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnjak od 21. listopada do 25. listopada na području grada Osijeka počinio dva kaznena djela teška krađa u pokušaju, jedno kazneno djelo teška krađa i jedno kazneno djelo krađa. U srijedu, 21. listopada, 36-godišnjak je provalio u stan u prizemlju kuće u Osijeku,  ukrao tablet, zračni pištolj, sunčane naočale, prehrambene proizvode i razne lijekove. U četvrtak, 22. listopada, 36-godišnjak je iz ormarića za cipele u hodniku stana u Osijeku ukrao pet pari nove obuće (cipele, patike i gležnjače).
U petak, 23. kolovoza, 36-godišnjak je u Osijeku pokušao provaliti u parkirani osobni automobil vlasništvo 61-godišnjaka iz Osijeka, u čemu nije uspio.
Istog dana, u Osijeku, 36-godišnjak je provalio u stan vlasništvo 77-godišnjaka iz kojeg nije ništa ukrao.

POSJEDOVAO ZRAČNE PUŠKE BEZ DOZVOLE
Jučer su policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavili pretragu doma i drugih prostorija u mjestu Kuševcu i pretragu osobnog automobila vlasništvo 52-godišnjaka. Obavljenim pretragama policijski službenici pronašli su i oduzeli dvije zračne puške, plinski pištolj s 2 pripadajuća spremnika, 20 komada plinskog streljiva i 8 komada dijabola-streljiva za zračnu pušku.

PROMETNE NESREĆE I DOGAĐAJI U PROMETU NA PODRUČJU PU OSJEČKO-BARANJSKE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Belišća i Donjeg Miholjca dogodile su se po dvije prometne nesreće i po jedna prometna nesreća na području Osijeka i Belog Manastira. Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu zaustavljeno 2 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, jedan mladi vozač i jedan vozač bicikla.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 17,30 sati, u mjestu Našičko Novo Selo, kada je u prometu zaustavljen 41-godišnjak iz Našičkog Novog Sela. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,48 grama po kilogramu.

 

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit