GDCK Našice traži volontera pomagačke struke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice, od početka Covid pandemije, izuzetno je aktivno u službi svojim građanima koji su u potrebi. Od početka  krize  otvorilo je SOS telefon, na koji se mogu javiti sve starije osobe, osobe slabijeg imuniteta  te osobe u samoizolaciji koje su same i nemaju pomoć od obitelji ili druge osobe. Volonteri CK podijelili su oko 2000 paketa pomoći ranjivim skupinama društva. Ovaj mjesec su preuzeli i telefon psihosocijalne podrške, namijenjen svim građanima koji su u samoizolaciji ili karanteni te svima koji osjećaju zabrinutost u vezi situacije s epidemijom koronavirusa i potrebna im je psihosocijalna pomoć, a koji vode obučeni djelatnici. Zbog širenja aktivnosti Crveni križ Našice je u potrazi za volonterom pomagačke struke (psiholog/nja , socijalni radnik/ca , pegagog/nja, logoped, rehabilitator/ca, učitelj/ca, ogdjatelj/ca i slično) Od volontera se očekuje da sudjeluje na trodnevnoj edukaciji za pružanje psihosocijalne podrške u Osijeku, krajem studenog.
Zainteresirani za više informacija se mogu javiti na telefon 613-275, mail crveni-kriz-nasice@cknasice.hr ili osobno doći u Crveni križ Našice, K. Tomislava 6, svaki radni dan.

izvor: GDCK Našice

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit