U OBŽ 100 pozitivnih, preminule 4 osobe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 415 uzoraka od kojih je 100 bilo pozitivno na koronavirus.
Novopozitivne osobe imaju prebivalište u 49 naselja Osječko-baranjske županije, a najviše (45) novopozitivnih je s područja grada Osijeka, zatim sedam s područja Đakova, po pet Belog Manastira i Donjeg Miholjca, po tri Bilja, Čeminca, Čepina, Našica, Semeljaca i Valpova, po dvije osobe su s područja Bizovca, Darde, Kneževih Vinograda i Podgorača, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Belišća, Donje Motičine, Draža, Đurđenovca, Erduta, Ernestinova, Feričanaca, Koške, Marijanaca, Petrijevaca, Popovca i Punitovaca.
Na bolničkom liječenju nalazi se 125 osoba koja su oboljele od COVID-19, i to 98 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 32 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 27 pacijenata s tim oboljenjem.
Preminule su četiri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 75 i 80 godina.
Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.593 osoba. Policijski službenici proveli su 13 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje (u Beketincima). Obavili su i 95 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

izvor: OBŽ

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit