Iz obiteljske kuće u Našicama lopov ukrao novac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je pet kaznenih djela od kojih PUOBŽ izdvaja jedno kazneno djelo krađa.
IZ OBITELJSKE KUĆE UKRAO NOVAC
U vremenu od 3 do 6. svibnja, u Našicama, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće ukrao novac. Vlasniku 87-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta oko 9 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.
PROMETNE NESREĆE NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su tri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Belišća i jedna na području Belog Manastira.

izvor: PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit