Cijepljenje na području OBŽ izvrsno organizirano – ocijenio Županijski stožer CZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas su punktove za cijepljenje u dvorani Gradski vrt obišli župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, načelnik Stožera civilne zaštite OBŽ Ivan Hampovčan, ravnatelj Doma zdravlja OBŽ Mato Lukić, voditelj epidemiološke službe NZZJZ OBŽ Tomislav Dijanić i glavna sestra i pomoćnica ravnatelja DZ OBŽ za sestrinstvo Dragica Pavlović.
– Cijepljenje je na području cijele županije izvrsno organizirano, kontinuirano dolaze nove doze sva četiri proizvođača cjepiva i raspoređuju se po punktovima. Pozivam građane da se prijave za cijepljenje jer jedino s kvalitetnom procjepljenošću možemo očekivati normalizaciju života kojeg nam je nametnula ova pandemija- rekao je župan Anušić.
– Do sada nam je došlo oko 85 tisuća cjepiva sva četiri proizvođača i cjepiva dolaze u kontinuitetu od kraja godine kada smo imalo organizirano prvo cijepljenje u Domu za starije i nemoćne osobe u Osijeku. OD 2. travnja otvorili smo punktove i na njima je cijepljeno oko28 tisuća naših sugrađana – rekao je Dijanić.
Dom zdravlja OBŽ i NZZJZ OBŽ od 1. travnja organizirali su 11 punktova u županiji na kojima se dnevno može procijepiti oko 2.500 osoba.
– Danas u dvorani Gradski vrt cijepimo drugu dozu Moderne, trenutno je na području županije otvoreno osam punktova i ovim putem pozivam sve građane da se prijave putem svojih liječnika obiteljske medicine kako cijepljenjem pridonijeli društveno odgovornom ponašanju u vrijeme pandemije. Od prošlog tjedna smo krenuli s trećom fazom, no kada ima osoba iz druge faze, odnosno starijih od 65 i kroničnih bolesnika, on imaju prednost prilikom naručivanja – rekla je Dragica Pavlović.

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit