U Noći kazališta, u Našicama nastupio Akvarel

Facebook
Twitter
Pinterest

Povodom manifestacije Noć kazališta, u Domu kulture Našice nastupio je vokalni sastav Akvarel. Na oduševljenje našičke publike, u sat i pol i na dva bisa, izveli su brojne pjesme popularne glazbe višeglasno, bez instrumentalne pratnje, uz vokalni beatbox i vokalnu imitaciju bas gitare. Za svakog ponešto, od Meghan Trainor i All about the bass, Rambo Amadeusa, Đavola, Filma i Haustora pa do tradicionalnih slavonskih pjesama ali u aranžmanima napravljenim upravo za Akvarel. Višeglasje koje godi uhu i duši, pjesme svima drage i poznate uz ritam za koji ne možete vjerovati da izlazi iz ljudskoga vokalnog aparata. Trenutno Akvarel čini devet pjevača: Ozana Tomić (sopran), Nera Mamić (sopran), Ivana Marinić (alt), Marina Hlupić (alt), Marina Soldo (alt), Davor Solanović (tenor), Alan Marinić (bas), a posebno izdvajamo i dvoje Našičana Teu Žagar (sopran) i Vanju Hrvoja Dražića (beatbox). Iako gledalište nije bilo popunjeno do kraja, izvođači su rekli kako su Našičani bili odlična publika. Organizator koncerta bio je Radio Našice.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit