Karavana bikera „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ poklonila se žrtvama Vukovara i u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom obilježavanja 28. obljetnice Sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto Klub KORČULA u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizirao je tradicionalnu vožnju motociklima od Prevlake do Vukovara. Karavana je krenula 13. studenog, danas oko 11 sati stala je i u našem gradu. Pred Uskrslom Hrvatskom sudionici karavne upalili su svijeće i odali počast svim žrtvama Vukovara i agresije na Hrvatsku u Domovinskom ratu. Karavani su se priključili i članovi Moto kluba Racing Našice. Karavana bikera pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ vozi se u pet etapa a sutra u 9 sati je predviđen dolazak u Vukovar gdje će se sudionici priključiti Koloni sjećanja na žrtvu Vukovara.

tekst: Krunoslav Jakobek

foto: Ninoslava Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit