U nedjelju dva planinarska izleta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

PD “Krndija” Našice u nedjelju organizira tradicionalni izlet “Krndijom do zdravlja”. Izlet organiziraju domaćini – planinari HPD-a “Sunovrat” Đurđenovac kod planinarske kuće “Tivanovo” u Gazijama. Okupljanje i polazak je u 8:30 s parkirališta ispred crkve sv. Antuna Padovanskog. U 10 sati je polazak na staze. Izlet nije zahtjevan i prilagođen je i planinarima početnicima. Povratak je u poslijepodnevnim satima.

PD “Krndija” Našice u nedjelju organizira i izlet na Crnu Kladu te do planinarske kuće “Krndija” u Londžici. Okupljanje i polazak je u 9 sati s parkirališta ispred crkve sv. Antuna Padovanskog. Izlet također nije zahtjevan i prilagođen je i planinarima početnicima. Povratak je u poslijepodnevnim satima.

Foto: Arhiva RN

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit