Lino višebojac u Podgoraču

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osnovna škola Hinka Juhna u Podgoraču danas je ugostila sportsko natjecanje učenika Lino višebojac koje organiziraju Podravka i Sportske novosti. Prema riječima organizatora, škola je to, kojoj je zbog sveukupnog dojma i najviših ocjena za organizaciju, navijanje i uređenje, pripala čast ponovnog domaćinstva i otvaranja nove, 14. sezone natjecanja u kojem se nagrađuje pravi, pozitivan, sportski duh. U uvodnom dijelu susreta učenici su pripremili prigodan glazbeni program. U sjajnoj atmosferi školske dvorane, učenici su se natjecali u nogometu, rukometu, skoku u dalj i košarci. Titulu najboljih sportaša osvojili su Marko Balentić i Vanesa Kušić. Ovi učenici petog razreda predstavljat će boje svoje škole na finalu Lino višebojca u školskoj godini 2019./2020., iduće godine. Sva natjecanja bila su popraćena gromoglasnim navijanjem, a podršku malim sportašima svojim su dolaskom dali i prvoligaši, rukometaši Marko Buvinić i Fran Mileta iz RK Nexe, uz pomoć vesele maskote Lina. Sve sudionike današnjeg susreta, u ime domaćina, pozdravili su ravnateljica škole Zdenka Vukomanović te općinski načelnik Goran Đanić.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit