U Našicama se vozač odbio testirati na prisutnost droga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, a u ostalih šest prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, a po jedna na području Belog Manastira i Donjeg Miholjca.

U NADZORU PROMETA ZATEČENO 6 ALKOHOLIZIRANIH VOZAČA

Na području PU osječko-baranjske u nadzoru prometa jučer je evidentirano šest vozača (četiri osobnog automobila i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola te se jedan vozač teretnog automobila odbio podvrgnuti izuzimanju krvi i urina zbog utvrđivanja prisutnosti droge u organizmu.

UPRAVLJAO BICIKLOM S 2,40 PROMILA

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 11,55 sati u Valpovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 54-godišnjak iz Valpova koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,40 promila alkohola u krvi.

ODBIO ALKOTESTIRANJE

Jučer u 00,25 sati u Našicama, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 22-godišnjak iz Martina te se isti odbio podvrgnuti izuzimanju krvi i urina zbog utvrđivanja prisutnosti droga u organizmu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova.

UPRAVLJAO AUTOMOBILOM S 1,96 PROMILA

Istoga dana u 1,30 sati u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 23-godišnjak iz Strizivojne. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,96 promila alkohola u krvi, zbog čega je smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova.

UPRAVLJAO AUTOM BEZ POLOŽENOG VOZAČKOG ISPITA

U nadzoru prometa u 22,45 sati u Našicama, zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 27-godišnjak iz Markovca Našičkog bez položenog vozačkog ispita te mu je evidentirana prisutnost od 1,29 promila alkohola u krvi. Prekršitelj je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 4.640 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 10 bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit