U Našicama promovirana knjiga “Svjedočanstva vjere”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Našicama sinoć je predstavljena knjiga „Svjedočanstva vjere“. U ime izdavačke kuće i tiskare „Kulturni Centar Kaliopa“ nazočne je pozdravila vlasnica Katarina Kolarić Jerković, koautorica knjige. Naglasila je da je knjiga zbornik radova dvadeset i troje Markovčana, koji su ju na pisanje potaknuli svojom čvrstom vjerom. Vjernike, mještane i autore knjige pozdravio je i markovački župnik velečasni Nikola Legac koji je naglasio kako ova vrijedna knjiga predstavlja životni put markovačkih vjernika. Predstavljanje je organizirao je Klub čitača duhovne literature, a u glazbenom dijelu programa nastupili su Nikola Čeme i Nada Bereš.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit