Izlet na južna bojišta Hrvatske

Facebook
Twitter
Pinterest

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata općine Podgorač otputovala je danas na dvodnevno studijsko putovanje u Dubrovnik, na južna bojišta Hrvatske. Ovo studijsko putovanje organizirano je za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji sa šireg našičkog područja, a cilj je educirati članove o značaju pojedinih akcija i operacija u obrani Republike Hrvatske. Kako je rekao predsjednik UHBDR-a općine Podgorač Ivica Paulić, ovo je prva projektna aktivnost u sklopu novog projekta „Branitelji jednakih mogućnosti 5“, odobrenog od strane Ministarstva hrvatskih branitelja. Ovo je već šesta godina u nizu kako je Ministarstvo hrvatskih branitelja odobrilo sufinanciranje projekata UHBDR-a općine Podgorač, a osim ove, kroz projekt se planira još 5 projektnih aktivnosti koje će biti provedene do travnja 2020. godine do kada traje projekt „Branitelji jednakih mogućnosti 5“ – rekao je Paulić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit