Izlet na južna bojišta Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata općine Podgorač otputovala je danas na dvodnevno studijsko putovanje u Dubrovnik, na južna bojišta Hrvatske. Ovo studijsko putovanje organizirano je za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji sa šireg našičkog područja, a cilj je educirati članove o značaju pojedinih akcija i operacija u obrani Republike Hrvatske. Kako je rekao predsjednik UHBDR-a općine Podgorač Ivica Paulić, ovo je prva projektna aktivnost u sklopu novog projekta „Branitelji jednakih mogućnosti 5“, odobrenog od strane Ministarstva hrvatskih branitelja. Ovo je već šesta godina u nizu kako je Ministarstvo hrvatskih branitelja odobrilo sufinanciranje projekata UHBDR-a općine Podgorač, a osim ove, kroz projekt se planira još 5 projektnih aktivnosti koje će biti provedene do travnja 2020. godine do kada traje projekt „Branitelji jednakih mogućnosti 5“ – rekao je Paulić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit