U Našicama prigodno obilježena 30. obljetnica Međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom obilježavanja 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, izaslanstva Grada Našica i HVIDR-e Našice, predvođena gradonačelnikom i predsjednikom Gradskog vijeća Krešimirom Kašubom i Krešimirom Žagarom te predsjednikom Miroslavom Ranogajcem, položila su vijence i upalila svijeće kod spomen-oblježja hrvatskih branitelja „Uskrsla Hrvatska”. Svijeće su upalili i predstavnici ostalih udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Molitvu za poginule i preminule hrvatske branitelje te prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana predvodio je župnik i gvardijan franjevačkog samostana u Našicama fra Petar Cvekan. Gradonačelnik Krešimir Kašuba, nakon odavanja počasti minutom šutnje, podsjetio je na ulogu hrvatskih branitelja u stvaranju naše domovine. Nakon odavanja počasti kod spomen-obilježja „Uskrsla Hrvatska” organizatori i njihovi gosti pogledali su film „Prosinački memento” Dine Mataza u Domu kulture Našice.

 

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit