U Našicama prigodno obilježena 30. obljetnica Međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Facebook
Twitter
Pinterest

Povodom obilježavanja 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, izaslanstva Grada Našica i HVIDR-e Našice, predvođena gradonačelnikom i predsjednikom Gradskog vijeća Krešimirom Kašubom i Krešimirom Žagarom te predsjednikom Miroslavom Ranogajcem, položila su vijence i upalila svijeće kod spomen-oblježja hrvatskih branitelja „Uskrsla Hrvatska”. Svijeće su upalili i predstavnici ostalih udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Molitvu za poginule i preminule hrvatske branitelje te prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana predvodio je župnik i gvardijan franjevačkog samostana u Našicama fra Petar Cvekan. Gradonačelnik Krešimir Kašuba, nakon odavanja počasti minutom šutnje, podsjetio je na ulogu hrvatskih branitelja u stvaranju naše domovine. Nakon odavanja počasti kod spomen-obilježja „Uskrsla Hrvatska” organizatori i njihovi gosti pogledali su film „Prosinački memento” Dine Mataza u Domu kulture Našice.

 

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit