U Našicama održana manifestacija “Povrće i voće za svakoga tko hoće”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Društvo “Našica djeca” Našice i Grad Našice – Dječje Gradsko vijeće Grada Našica – organizirali su obilježavanje Svjetskog dana hrane i Dječjeg tjedna prigodnom manifestacijom “Povrće i voće za svakoga tko hoće”.  Manifestacija je održana u sjenici, na Trgu dr. Franje Tuđmana, a uz DND, Dječji forum, Dječje gradsko vijeće i Savjet mladih Grada Našica, u programu su sudjelovali učenici Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”, Našičke mažoretkinje “Dora”, polaznici i odgojiteljice Dječjeg vrtića “Zvončić” te učenici i profesori Srednje škole Isidora Kršnjavog. Voće je blagoslovio fra Petar Cvekan istaknuvši kako moramo biti zahvalni za hranu koju blagujemo. Organizatore, sudionike programa i publiku pozdravio je gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuvši kako Grad podržava rad s mladima, a osobito vodi računa o odgoju i obrazovanju te zdravom načinu života naših najmlađih sugrađana. Zahvalio je svim sudionicima i organizatorima na ovom lijepom događaju koji je okupio brojne sugrađane.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit