U Markovcu Našičkom mladu misu danas je imao don Nikola Cingel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Markovcu Našičkom nakon dva tjedna danas je služena još jedna mlada misa, a mladomisnik je bio don Nikola Cingel. Od obiteljske kuće vjernici su u procesiji došli do crkve sv. Marka Evanđeliste gdje je u 11 sati započelo svečano misno slavlje na početku kojega je sve pozdravio župnik, vlč. Patrik Alatić. Propovijedao je don Roso Palić, svećenik bratstva Trojedine ljubavi iz Trsta gdje je i don Nikola na službi. Ovom misnom slavlju bili su nazočni i nadbiskup tršćanski Gianpaolo Crepaldi te članovi laičke zajednice Trajnih klanjatelja Presvetog Trojstva. Među okupljenim vjernicima bili su članovi SKUU “Franjo Strapač” iz Markovca Našičkog i SKUD-a “Ivan Brnjik Slovak” iz Jelisavca u narodnim nošnjama, te predstavnici DVD-ova iz mjesta markovačke župe. Pjevali su članovi zbora iz Markovca, Jelisavca i Snage Duha iz Našica čiji je član Nikola nekada bio. Don Nikola zahvalio je svima, a posebno svojim roditeljima na podršci i molitvama te na kraju na sve prisutne zazvao svečani mladomisnički blagoslov.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit