U Beljevini održan 17.Memorijalni kup Stjepan i Drago Jamnić

Facebook
Twitter
Pinterest

17. Memorijalni kup Stjepan i Drago Jamnić

U Beljevini je u subotu održan 17.Memorijani kup Stjepan i Drago Jamnić.  Kup organizira DVD Beljevina u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Stjepana Jamnića i pokojnog dugogodišnjeg zapovjednika Dragu Jamnića, a natjecanja su održana na igralištu NK Zagorac 1952. Beljevina. Natjecalo se 14 ekipa iz Virovitice (Virovitičko-podravska županija), Breznice Našičke, Đurđenovca, Šaptinovaca, Našica, Piškorevaca, Valenovca, Marijanaca, Veliškovaca, Bobovca (Zagrebačka županija) i Beljevine.
U kategoriji članice B prvo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Virovitica, drugi je bio DVD Breznica Našička. U kategoriji članovi B prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Šaptinovci, drugi je bio Đurđenovac, a treća Breznica Našička. U kategoriji članice A prva je bila ekipa DVD-a Beljevina. U kategoriji članovi A prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Šaptinovci, druga je bila ekipa DVD-a Bobovec, a treća DVD-a Našice. Prijelazni pehar uručen je članovima A DVD-a Šaptinovci za najbolje postignuto vrijeme na natjecanju i nakon tri godine uzastopno osvojenog prvog mjesta ostaje im u trajnom vlasništvu. Pokrovitelj Memorijala bila je Općina Đurđenovac.

Osim vatrogasnog natjecanja održana su i natjecanja u ispijanju piva i vina na slamku
U ispijanju vina na slamku prvo mjesto pripalo je ekipi Daleko od alkohola(DVD Valenovac), drugo ekipi A je to (DVD Beljevina), a treća je bila također domaća ekipa Povuci potegni (DVD Beljevina mlađi).

U ispijanju piva na slamku najbolja je bila ekipa DVD-a Šaptinovci, drugo mjesto pripalo je ekipi Daleko od alkohola (DVD Valenovac), a treća je bila ekipa Stare u rozom (DVD Beljevina).

Za prva mjesta dodijeljena je novčana nagrada 50% od ukupne kotizacije ekipa za ispijanje piva i vina na slamku.

 

Tomislava Justić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit