Godišnju skupštinu održao NK Martin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu su redovitu godišnju izvještajnu skupštinu održali članovi NK Martin. Izvješća o radu u protekloj godni podnijeli su predsjenik kluba Josip Perković, tajnik Danijel Hodanovac i trener Dario Hodanovac.
Prihvaćen je plan rada i financijski plan za ovu godinu, a predstavljen je i plan osnivanja U-10 selekcije početnika s kojom će se krenuti od sljedeće sezone.
Skupštini je bio nazočan predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović koji je pohvalio rad kluba i poželio im puno uspjeha u natjecanjima koja su pred njima. Predsjednik Mjesnog odbora Martin Miroslav Umiljanović nazočne je pozdravio u ime gradonačelnika Krešimira Kašube te čestitao na dosadašnjem i poželio puno uspjeha u budućem radu.

Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit