Gradonačelnik Kašuba s članovima Oldtimer kluba Našice u Slovačkoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba na poziv gradonačelnika Šal’e Jozefa Belickýa gostovao je u Slovačkoj povodom prvog Međunarodnog oldtimer susreta “Šalanskih 100 kilometara” i proslave Dana grada Šal’e. Ova dva grada povezala je dugogodišnja suradnja između članova hrvatskog i slovačkog oldtimer kluba, a posljednjih godina ona se počela protezati i na druga područja. Gradonačelnik Kašuba istaknuo je velike sličnosti između gradova, pa je tako dogovorena buduća suradnja u području gospodarstva, ali i sporta, jer oba grada imaju prvoligaše u rukometnom svijetu. No, jedna od najvećih poveznica je slovački narod, kao i činjenica da su Našice centar Slovaka u Hrvatskoj. Gradonačelnik Kašuba čestitao je građanima Šal’e njihov dan te poželio suradnju na još višem nivou pozvavši domaćine na tradicionalne Međunarodne oldtimer susrete u Našicama koji će biti održani u kolovozu. Razgovori o suradnji bili su ostvareni i s drugim gostima, gradonačelnicima gradova i direktorima turističkih zajednica iz Ukrajine, Poljske, Mađarske i Srbije. Uz gradonačelnika Našice su predstavili i članovi Oldtimer kluba Našice koji su na Susretima sudjelovali sa 6 oltimer vozila. Predsjednik kluba Franjo Hofer iskazao je zadovoljstvo sa prijeđenih 1000 km te činjenicom da je na izložbi 90% vozila bilo iz prijeratnog doba.

 

Tomislava Justić/izvor:Grad Našice

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit