U 20 sati zapjevajte i zasvirajte pjesmu “Moja domovina”!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na društvenim mrežama pojavila se inicijativa “za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas. Izađimo u 20 sati zapjevajmo i zasvirajmo, pokažimo im da nisu sami i da cijenimo sve što rade. Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže.”Večeras u 20 sati iziđite na svoje balkone ili prozore i zapjevajte, a oni koji znaju – zasvirajte, pjesmu “Moja domovina”. 

I naš radio pridružit će se brojnim radijskim postajama u Hrvatskoj i u 20 sati zasvirati Moju domovinu, pjesmu koja je nastala  1991. godine, a uvijek  nas podsjeća na dane kada je naša Domovina bila u ratu, ali njeni građani bili su ponosni i u zajedništvu.

Redakcijski tekst

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit