Tri pozitivna nalaza na koronavirus, jedan iz Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U posljednja 24 sata u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ obrađeno je ukupno 136 uzoraka, od kojih su tri bila pozitivna na koronavirus i to po jedan iz Đakova, Našica i Osijeka. Novopozitivni su kontakti već evidentiranih oboljelih, a ukupan broj aktivno pozitivnih osoba na području Osječko-baranjske županije trenutno je 254. U KBC-u Osijek ukupno je hospitalizirano 23 pacijenta, dva više nego dan ranije, a jedna osoba je na respiratoru. Epidemiolozi su jučer odredili samoizolaciju za 15 kontakta novooboljelih, a pod tom mjerom sada je ukupno 773 osoba. Ni jučer policija nije zaprimila dojave građana o kršenju samoizolacije, a u 48 samoinicijativnih provjera sve osobe su zatečene na prijavljenoj adresi.

U Općoj županijskoj bolnici Našice jučer je testirano 26 osoba. Pristigao je 21 nalaz, a među njima i jedan pozitivan nalaz na Covid 19 virus. Radi se o muškoj osobi s područja Našica. Bio je u kontaktu s virusom izvan grada. Ima lakše simptome i nije hospitaliziran.

izvor: OBŽ, OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit